…sovande …Grizzlyn?

Ja det har stått stilla lite väl länge. Livet har kommit emellan kan man enkelt förklara det med, har det inte varit sk (fd) flickvänner (dyra i drift) så har det varit stugan eller andra sidoprojekt som slukat tid, energi och pengar. Nu står dessutom en båt i garaget vars skrov som behöver kärlek av rang då kölen är sabbad av tidigare ägare men det är väl lite av ett familjeprojekt så man är väl kanske inte helt ensam som krigar med det.

Men sen har vi ju detta med Covid, perfekt tillfälle att gömma sig i garaget och köra på detta med social distansering inte sant? Tänkte jag med men då vart jag sjukskriven sen slutet på Juli pga en hörselskada och tinnitus så verktygen i garaget har väl inte varit ens bästa vän om jag ska ha handen på hjärtat.

Men, jag har tagit tag i massa sidoprojekt och fått undan en massa nu så jag har i stort sett bara detta att ta tag i nu så jag har faktiskt tjyvstartat lite utan att uppdatera, därför det inte är någon ny bild med denna gång.

Eftersom även mobilerna har jobbat emot mig så försvann lite bilder jag tog med min gamla mobil innan den tog ett ofrivilligt bad när min promille kanske var på en ohälsosam nivå så nu mer dokumenterar jag med min systemkamera som jag lämnat i garaget så det kommer en klumpuppdatering med bilder lite senare.

Men än så länge så är innertröskeln bytt, yttertröskeln ska på plats nu, måste bara måla den men när det skulle grundas med epoxy så la kompressorn av så jag fick lägga ner en vecka på att brottas med flera olika fel på den… som sagt, lite konstant uppförsbacke sen man började ta tag i grejer igen.

Ska bli bättre att uppdatera här, kommer väl i lite glesare men större uppdateringar. Finns även på instagram för den intresserade där uppdateringarna kanske kommer att bli lite tätare intervall på.